Lager, terminal og kaidrift

Royal Transport kan tilby sine kunder både terminaltjenester og lagringstjenester. Vi kan tilby vanlig terminalhåndtering med alle fasiliteter som trucker, traverskrane, og lignende. Vi kan også tilby lagring for både kortere og lengre periode på egen tomt.

Transport av Girri PCM modul
Transport av Girri PCM modul

Vi har en større lagertomt i Straume Næringspark. Tomten er inngjerdet, og har stor låsbar port for tilkomst. Her er det mulig å leie et større utendørs område i tillegg til et stort innendørs lager. Tomten er på nesten 9 mål, mens innendørs lager er på 500 kvm og en isolert rubbhall på 600 kvm. Det er lagt opp enkelt elektrisk anlegg i bygget. Vi har flere trucker i forskjellige størrelser i umiddelbar nærhet som kan hjelpe til med lasting og lossing.

Terminal Royal Transport har en moderne terminal med de fleste fasiliteter. Her finnes trucker i flere størrelser. Dette gjelder skyvemasttruck, 3-, 5-, og 10 tonn’s gaffeltrucker, 30 tonn’s traverskran samt pallereoler. I tillegg har vi løspaller, pallehetter og muligheter for å merke farlig gods. Hele terminalbygget og uteområdet er avlåst utenom arbeidstid.

Kontaktperson

Portrettfoto av Arne Dyngeland

Arne Dyngeland

Terminal og kaidrift (Transportkoordinator for kranbiler og brakkebiler)

Kontaktpersoner

Avdeling Rådal

For mer informasjon om avdeling Rådal ta kontakt med Ståle Dyngeland og Jostein Sundbotten.

Portrettfoto av Jostein Sundbotten

Jostein Sundbotten

Avdelingsleder og kjøretøyansvarlig