Faste kjøreruter

Royal Transport AS har flere faste daglige og ukentlige ruter som vist under. I tillegg har vi sporadisk transport hvor det ofte vil være ledig kapasitet. Vi har samarbeidspartnere både nasjonalt og internasjonalt for både innhenting, utkjøring og terminalhåndtering.

Videre tilbyr vi biler i alle størrelser for hurtig levering om det ønskes.

Lastebil med spesialtransport

Kjøreruter innland

Royal Transport AS har daglige avganger fra Bergen til Haugesund og Stavanger, samt flere ukentlige avganger til både Trøndelag og Østlandet. I tillegg kan vi tilby innhenting og utkjøring med egne biler i hele stor-Bergen. Royal Transport AS har varebiler for best mulig løsning. Vi har også egen terminal med truck om kunden selv vil levere inn varen eller hente den selv.

Royal Transport AS har flere samarbeidspartnere i Haugesund, Stavanger, Kristiansund og Østlandsregionen både med tanke på terminalhåndtering, innhenting og utkjøring. I tillegg kan vi tilby leveranser og/eller omlastninger til Florø, Ålesund og Molde på vestkysten og til Gol og Geilo på østkysten.

Ekspresser

Royal Transport AS står til tjeneste med alle former for ekspresslevering helt uavhengig av godsets størrelse og om det er lokalt, nasjonalt eller internasjonalt.

Stålruter

Royal Transport AS har stålruter i store deler av Hordaland og sporadiske leveranser i Sogn & Fjordane. Disse rutene kan benyttes ved forsendelse av mindre kolli som paller og lignende. I tillegg kan ruten ofte kombineres med lengder. Rutene betjenes stort sett av kranbiler og kransemier, slik at disse kan losse selv når det er behov.

Transport av trommel

Lokalruter

Royal Transport AS har flere daglige avganger mellom Ågotnes og Bergen / Mongstad. I tillegg tilbyr vi innhenting og utkjøring i hele Bergensregionen samt egen terminal med truck og terminalarbeider.

Kontaktperson

Steinar Grindheim portrettfoto

Steinar Grindheim

Transportsjef (Transportkoordinator for Norge og utland)